Cruising i Lysekil

Jag, Charlotte, Daniel och Andreas drog en sväng till Lysekil under förra sommarens cruising under midsommar. Vi bodde på Majestic och fick en grymt fin service där, gillar det stället. Står att det skall vara ett hotell, men skulle nog mer kalla det finare vandrarhem, grymt trevlig personal. Jag och Charlotte tog en sväng på stan och fotade runt lite bland bilarna medans dom andra var så bakis så dom inte ens orkade frukost, haha där missade dom nått :P
Här är en bild som jag tog som Charlotte har lekt lite med i efterbehandlingen. Tekniken kallas HDR och går ut på att man tar 3 olika bilder på samma objekt, i tre olika exponeringar, en ljus, en normal och en mörk tex, sedan slår man ihop dom i photoshop för att få fram detaljerna i både mörka och ljusa delar av bilden. HDR står för HIGH DYNAMIC RANGE.

Kolla gärna in Charlottes blogg med massor av vackra bilder <<http://cophoto.blogg.se/>>

 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Heavens Photography är ett svenskt foto och retuscheringsföretag som har fokus på mode, skönhet och glamour, men åtar sig också andra fotouppdrag som Reklam/PR, Student, Bal och högtidsbilder. Vi lämnar aldrig ett pågående arbete innan du är en nöjd kund, från första samtalet med kunden till att bilderna levereras, vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi samarbetar med flera Makeup artister och stylister och vi kommer att guida dig genom fotograferingen och ge dig den hjälp du känner att du behöver.
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo