Keep on styling guys!!

 

Tänkte ge lite tips på en bra hårvårdserie som jag använder. Min underbara frisör på Anitas rekommenderade mig detta. Denna tycker jag är speciellt lämplig för mig eftersom jag bleker håret ofta och det sliter på håret, så denna serie av Schwarzkopf som heter BC Repair rescue är speciellt framtagen för slitet och skadat hår.

Schampoo:  Det använder jag vid dagligt bruk och ger styrka, elasticitet och tillför fukt. Reparerar och ger glans.

Inpackning: Använder jag 1-2 ggr i veckan för att återuppbygga håret.

Balsam: Använder jag varje gång jag tvättar håret för att få en intensiv glans och denna är också då för skadat och slitet hår.

Schwartzkopf OSIS Salt spray: För grova och rufsigt utseende. Ger grepp och tjockare, fylligare känsla hår, utan att överbelasta.

Schwartzkopf OSIS Wax dustEtt puder som förvandlas till ett vax när man gnuggar ut det i handflatorna. Vaxet ger en torr textur och naturlig känsla, och lite mer volym, detta kan jag rekommendera för er killar.

Sedan kan man om man vill spraya lite hårspray efter man stylat klart ifall man skall ut i blåsten osv så håller det längre och bättre.

Keep on styling guys!! :)

 

 

 

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Heavens Photography är ett svenskt foto och retuscheringsföretag som har fokus på mode, skönhet och glamour, men åtar sig också andra fotouppdrag som Reklam/PR, Student, Bal och högtidsbilder. Vi lämnar aldrig ett pågående arbete innan du är en nöjd kund, från första samtalet med kunden till att bilderna levereras, vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Vi samarbetar med flera Makeup artister och stylister och vi kommer att guida dig genom fotograferingen och ge dig den hjälp du känner att du behöver.
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo